En blogg om pyssel, blommor, mat och lite annat smått och gott! Stig in och känn dig som hemma!

16.11.2016

Farsdagsmiddag anno 2016


Hejhej!

I söndags var det igen dags för mig att ta på förklädet och tillreda farsdagsmiddag åt pappa.
I år bjöds det på:


Blomkålssoppa med kräftstjärtar, rom och brynt sojasmör


Laxpastrami med marinerad rödbeta, rödbetscouscous och getostcreme


Glass med bärsås och nöt-och havreströssel

Det som blivit lite av en tradition hos oss är lyxlakrits. Det är ett säkert kort när det är dags att fundera på farsdagspresent. I år blev det Tomi Björcks LIQ med smakerna havssalt och apelsin/svartpeppar.

A




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hej, maten var super.Tack, det är alltid lika härligt med dessa middagar du levererar. H. I

franska liljan kirjoitti...

Roligt att höra!:)